Fysioterapi - Ingen ventetid!

  Ingvild Kaldahl Bottenvik  
  Ingvild Kaldahl Bottenvik  
  Fysioterapeut, MNFF
Ryggraden.no - Bryne
 

Fysioterapeutene på Ryggraden.no er private og jobber uten driftstilskudd fra kommunen.
Dette gjør at vi som oftest kan tilby kortere ventetid og du trenger heller ingen henvisning fra lege for å booke time hos oss.

Kropp, bevegelse og funksjon er kjerneområdene innen fysioterapi. Fysioterapeuter har bred kunnskap om bevegelsessystemets oppbygning og funksjon, og om hvordan fysiske, psykiske og sosiale faktorer bidrar til helse og sykdom. Ved første konsultasjon vil fysioterapeuten gjøre en grundig undersøkelse av pasientens funksjonsevne, som legger grunnlag for videre forebygging og behandling. Behandlingsmetode velges ut fra pasientens behov.

Eksempler på fysioterapeutisk behandling:

Fysioterapeuter er autorisert helsepersonell og har et selvstendig vurderings- og behandlingsansvar i pasient-/klientsituasjoner. De er underlagt Helsepersonelloven, som bl.a innebærer at de skal utøve faglig forsvarlig fysioterapi og holde seg faglig oppdatert.
 
 

Bestill time nå 
Har du spørsmål? Ring 994 00 026

Nyhetsbrev

Gjennom vårt nyhetsbrev ønsker vi å holde deg oppdatert på relevant forskning og informasjon angående muskel-og skjeletthelse, samt bidra med smarte tips og råd som kan være hjelpsomme  i hverdagen din. Vi sender også ut informasjon om diverse aktiviteter og kurs som foregår her på klinikken i det håp at det kanskje kan inspirere deg til å komme igang. Dersom du har konkrete spørsmål eller lurer på bestemte tema innen relatert til muskel- og skjeletthelse som du tror også kan være interessant for andre å få svar på, så send oss gjerne en mail om det og så kan vi lage en artikkel om det i et nyhetsbrev.   Meld deg på vårt nyhetsbrev her.
ta kontakt
facebook
www.ryggraden.no
Hetlandsgata 9, 4340 Bryne (inngang C)
Postboks 398, 4349 Bryne
Org.nr. 994 231 235
Telefon: 994 00 026
E-post: post@ryggraden.no