Vår klinikk har et tverrfaglig team bestående av blant annet kiropraktor og fysioterapeut som alle har nødvendig kompetanse til å hjelpe deg, enten du trenger en spesifik type behandling, en kombinasjon av flere terapiformer eller ønsker forebygging og trening under kompetent veiledning og oppfølging.
De fleste av oss opplever en eller annen gang i livet å få smerter eller plager som gjør noe med hverdagen vår. Ofte venter vi litt for lenge med å oppsøke hjelp i håp om at det skal "gå bort av seg selv". Resultatet er da ofte at plagen kan blir kronisk og/eller at den gjør så stor inngripen i livet vårt at livskvaliteten reduseres.

På Ryggraden finner du et dedikert tverrfaglig team bestående av blant annet kiropraktorer,fysioterapeut og massasjeterapeut som
alle har nødvendig kompetanse til å hjelpe deg. Det være seg om du trenger råd, en spesifikk type behandling,
en kombinasjon av flere terapiformer og/eller ønsker forebygging og
trening under kompetent veiledning og oppfølging.

Aktuelt

foot scanning
17.09.2015
Problemer med smerter i føtter, knær, hofter og/eller skjeve tær skyldes veldig ofte feilstillinger i selve foten. Men dette kan gjøres noe med!
 
cimg0175
17.09.2015
I Norge har vi fastleger, fastpris, fasttelefoni og mye annet som er fast. Men ikke fast-kiropraktor. Trenger vi egentlig det?
 
Logo Bekken og barn
Bekken og barn behandler gravide og små barn

Nå har Bekken og barn kommet til Bryne!

Du finner oss hos Ryggraden.

Hos oss er fokuset på bekken og barn. Vi jobber tverrfaglig med behandling av gravide, bekkenplager, spedbarn og barn. Vår visjon er et godt svangerskap og en god start på livet. 
facebook
www.ryggraden.no
Hetlandsgata 9, 4340 Bryne (inngang C)
Postboks 398, 4349 Bryne
Org.nr. 994 231 235
Telefon: 994 00 026
E-post: post@ryggraden.no