Trygderefusjon

Undersøkelse og behandling hos kiropraktor er stønadsberettiget. Alle kiropraktorpasienter har rett på trygderefusjon for inntil 14 konsultasjoner per kalenderår. Pasientene betaler en egenandel, som er kiropraktorens honorar fratrukket refusjonsbeløpet. Det vil si at dersom en behandling f.eks koster 408 kroner, betaler du kun 350 kroner for de første 14 behandlingene. Dette kalles direkte oppgjør mellom behandler og NAV.

Stønaden er i dag på 119 kroner for førstegangsundersøkelse og 58 kroner per behandling og gjelder for inntil fjorten behandlinger per år.
Behandling hos kiropraktor omfattes ikke av frikortordningene, men reiseutgifter inngår i egenandelstak 1. 

Les mer på www.nav.no


Tilbake til kiropraktor

ta kontakt

Nyhetsbrev

Gjennom vårt nyhetsbrev ønsker vi å holde deg oppdatert på relevant forskning og informasjon angående muskel-og skjeletthelse, samt bidra med smarte tips og råd som kan være hjelpsomme  i hverdagen din. Vi sender også ut informasjon om diverse aktiviteter og kurs som foregår her på klinikken i det håp at det kanskje kan inspirere deg til å komme igang. Dersom du har konkrete spørsmål eller lurer på bestemte tema innen relatert til muskel- og skjeletthelse som du tror også kan være interessant for andre å få svar på, så send oss gjerne en mail om det og så kan vi lage en artikkel om det i et nyhetsbrev.   Meld deg på vårt nyhetsbrev her.
facebook
www.ryggraden.no
Hetlandsgata 9, 4340 Bryne (inngang C)
Postboks 398, 4349 Bryne
Org.nr. 994 231 235
Telefon: 994 00 026
E-post: post@ryggraden.no